måndag 13 augusti 2012

Ny yta och ny vy!

Vårt hus på Gotland är beklädd med fina sk eternitplattor. Underhållsfria och kommer säkert hålla i 50 år till, men de är ju inte så vackra tyvärr. Så nu har vi börjat måla dem vita för att göra det LITE finare, så länge i alla fall. Det finns träpanel under och någon gång i framtiden när vi flyttar dit så kommer vi nog ta fram den i stället. Ni får hålla till godo med följande bilder för vi har inte hunnit så mycket, men nästa sommar kanske vi hinner klart hela huset!



På bilden syns min kära far som varje sommar hjälper oss!
Ett annat projekt den här sommaren var att röja i trädgården och framförallt på grannens åker, vars sly har börjat leta sig in hos oss. Vår utsikt ner mot havet har försvunnit mer o mer för varje år. Så vi gick över och kom överens om hur mycket vi fick ta bort. Resultatet blev toppen och det tyckte även grannen så nu har vi kommit överens om att hålla nere slyt!

Hade tyvärr bara förebild inifrån huset!

Allt det som är brunt på marken bakom staketet var buskar, snår, rosskott, körbärsträdskott och annat taggigt!


2 kommentarer:

  1. Det blir ju jättefint med den vita färgen på huset, det ger mer en känsla av stenhus än eternithus. Själv är jag uppvuxen i ett litet hus med rosa eternitplattor...ja menar, vad tänkte dom på när dom valde det, rosa...!?
    Vad skönt att få upprensat runt huset, blir så fint och har ni lite mer utsikt över havet nu? Blir riktigt avis...

    Kram Monica

    SvaraRadera
  2. Ja, nu ser vi ner till havet från den sidan av huset. Du får komma över nästa sommar på fika & se! Kram Sara

    SvaraRadera