onsdag 3 april 2013

DIY lampor och en glimt av golvet!


Vi börjar bli klara med tv-rummet, det är "bara" en liten bit list som ska sågas till och lite eljobb kvar. Sen så vore det ju nice med en ny tv, men det återstår att se vad ekonomin tillåter.


Köpte två korgar på granit förra året och de har sedan legat och väntat på att få komma till användning. Har haft i tanken att ha dem som lampor men inte vetat om det skulle bli bra. Det blev faktiskt rätt bra. Nu måste som sagt bara elen kopplas så att båda lamporna lyser! Lampsladdarna har jag köpt på Lagerhaus.


Så fort ALLT är färdigt så ska jag visa lite före och efter bilder, men det här får bli en liten tjuvkik så länge. Vi hade en heltäckningsmatta förut för att få det lite mysigare och varmare, men det blir rätt ofräscht efter några år så nu la vi in ett furugolv som vi lackade med vitt pigment i. Jag är ju en aningens pedant och vill ha lättstädade golv så därför valde vi att lacka. Funderar på att ha en matta under soffan, men jag har inte riktigt bestämt mig.
Nu håller vi tummarna för att det börjar bli lite varmare på nätterna så att jag kan vara i mitt hus på Gotland nästa vecka. Annars kommer vattnet att vara fruset!


1 kommentar:

  1. Fina lampor! Och nu har våren äntligen hittat hit till ön så du kommer nog få en superskön vecka här på ön!
    Kram Monica

    SvaraRadera