torsdag 31 maj 2012

Vitt...

Lite fina bilder från Beckers som ger lite vit inspiration. Ska måla golven i sommarhuset på Gotland vita, men vi vet inte riktigt om det går att använda det som är under plastmattan. Annars måste vi lägga in någon typ av golv som antingen är vitmålade från början eller som man får behandla själv! Vi får se när vi kommer dit om några dagar! Underbart!

onsdag 30 maj 2012

Multifunktionell...

Måste säga att jag är väldigt nöjd med mina korgfat från GRANIT. Kommer på nya användningsområden hela tiden. Igår åt vi soppa med valnötsbröd och då fick de agera brödkorg och idag har vi haft födelsedagsfika för min 10 åring och då fick de agera kladdkakefat.




söndag 27 maj 2012

Tallriksunderlägg el. brödfat!

Var en sväng på GRANIT igår och handlade sex st. "korgfat" som jag tänker använda till brödfat och att ha under tallrikarna! Sjukt billigt var det också. (20:-/st)

Tallrik; gammal IKEA midsommar. Bestick; STELTON



Mors dag!

Idag är det en dag som kunde ha varit en bra dag, men tyvärr är den inte det. Min underbara mamma skulle jag ha ringt idag om jag hade kunnat men i snart åtta år så har jag inte haft den möjligheten och orsaken heter cancer. Denna vidriga cancer som har orsakat så mycket sorg!
Lite bra har dagen dock varit för jag har tillbringat nästan hela dagen med mina två underbara barn och sonen gjorde fyra mål i sin fotbollsmatch och då blir man en stolt mamma!


söndag 20 maj 2012

Blomster

Nu har jag äntligen planterat lite och är nästan klar på baksidan. P har kämpat med ett "grillbord" hela dan. Nu "brinner" betongskivan med hål för klotgrillen och resultatet får väntas på ett litet tag!
Här kommer lite smakprov från några av helgens inköp;









Lillebrors lägenhet till salu!

Nikolaigatan 5 - 2,5 rum bostadsrätt i Malmö kommun/Triangeln | Hemnet

 

fredag 18 maj 2012

Taklökar!

Idag är det en trött dag. Orkar ingenting. Det får bli en gammal bild på en av mina favorit"blommor".



torsdag 17 maj 2012

Städdag!

Den här dagen har ägnats åt städning. Har lite lätt ont i ryggen efter att ha dammsugit och moppat golv på tre våningar. Det är så otroligt skönt när det är färdigt. Alla sängar är bäddade och alla dammråttor är borta. Så nu kan jag njuta resten av helgen. Måste bara jobba några timmar imorgon!
Nu längtar jag till sängen! 


onsdag 16 maj 2012

Det går framåt...

... i trädgården! Nu har det hänt lite till i rabatten och det innebär att sommaren närmar sig, även fast det inte känns så vädermässigt. Det är fortfarande kallt och solen tittar bara fram enstaka dagar. Har fortfarande inte inhandlat några blommor. Kanske i helgen om det blir sol!

Har tankar om ett nytt staket. Ett svartmålat plank kanske?





Bolltistel.
Flox


Jag har faktiskt köpt två "vanliga" pelargoner, men siktar på en mårbacka i år!

lördag 12 maj 2012

IKEA PS

Var på IKEA igår efter jobbet med Alma och Natalie. Den stora anledningen var PS - kollektionen som jag har längtat efter att se. Har ju bara sett på nätet och det brukar se annorlunda ut  med egna ögon. Köpte det vita rullbordet och skulle vilja ha den svarta karmstolen med hög rygg men ibland måste man vara realist och inse att man inte får plats med allt man vill ha!




Inhandlade även lite andra grejer och lägger ut bilder på det när det är lite bättre ljus & fota i. Nu är det bara regn, grått och trist. Måste åka in till söder och hämta några skivor som Emelie glömde när hon var där i veckan. Nu har hon ju åkt hem till London så det blir en sväng till posten också! Hoppas på bättre väder i morgon så man kanske kan pula lite i trädgården! Trevlig helg!

tisdag 8 maj 2012

Besök från London!

Igår kom en av mina närmsta vänner på besök. Hon bor i London och har idag varit på ett seminarium inne i stan. Det blev sent igår och hon hade med sig lite gott från Harrods. I kväll får vi lite mer tid att umgås som tur är för i morgon flyger hon hem igen.