lördag 31 mars 2012

Sista snön?

Var det här den sista snön som kom eller kommer det att komma en omgång till? Jag hoppas i alla fall på det sistnämnda alternativet. Trots att jag är less på snö & kyla så är det väldigt vackert när eftermiddagssolen ligger på!









Dop!




Dagen började med snöoväder och jag fick tänka om i klädval till mig och Alma till Adams dop. Hade köpt nya tygskor till Alma, men hon skulle prompt ha gummistövlar och jag hade inte direkt något bra argument mot det. Köpte nya stövlar häromdan på skopunkten för bara 99 -. Jag gillar kombinationen rosa med grönt!!!
Efter ett fint dop i Österhaninge kyrka och "dopfika" i Vendelsö bar det av hemåt igen och nu skiner solen!


Pappa Andreas med storebror Felix

Min bästa väns son Adam som döptes idag.

Vår present till Adam. Inhandlad i butiken Auntie i Tullinge.

Adam med fadder och faster Helena.

Min man, lekfarbrorn!


måndag 26 mars 2012

Almas nya garderob!

Äntligen är den färdig. Almas lilla garderob har fått ett ansiktslyft. Tyvärr har jag inga bilder på hur den såg ut innan, men jag lovar att det är en enorm skillnad. De som bodde här innan målade allting i huset med bara en strykning och det var mycket murriga färger. Ingen hitt vill jag lova!

Älskar den här tapeten. Den satte vi in när vi inredde det här rummet som kontor. Sen kom Alma och då fick den faktiskt sitta kvar för det blir ändå så mycket färg med alla leksaker och kläder.






söndag 25 mars 2012

Sommartid & våffeldagen!


Fastän man förlorade en timme den här helgen så känns det ändå så himla skönt att kunna säga att nu är det sommartid. Vädret gör ju sitt också med strålande sol, dock alldeles för kallt i skuggan för min del. Vi passade på att äta lite våfflor till lunch till barnens glädje! Nu ska lillstrumpan & jag åka till skoaffären för lite uppdatering av vårskor och gummistövlar. 



lördag 24 mars 2012

Uterum!

Hittade ett så snyggt uterum som jag skulle vilja ha på Gotland. Älskar den svarta stommen!